marți, 8 octombrie 2013

Lighthouse

Cui îi e dor de mare? Ne-am gândit să desenăm ceva reprezentativ pentru sezonul estival deja încheiat:adica, un far! Încadrat cu grijă și sensibilitate, transformă orice fotografie într-o vedere.


Pregătiți pe masa de lucru o mâna de creioane colorate, câteva carioci și câteva coli albe.Primul pas este să desenați două linii aproape paralele inspre mijlocul foii.


Este foarte simplu începutul.Corpul turnului va prinde contur cu pasul următor:completați desenul cu un triunghi în partea de sus și cu o linie care să delimiteze pământul de apă și de aer.


Desenați un dreptunghi mic lipit de partea stângă a farului.Pentru a crea un echilibru trasați câteva linii ușor tremurate in partea dreaptă.Este zona în care se va afla apa.!


În pasul patru vom desena mai detaliat căsuța lipită de far și apoi prin linii circulare, trasăm câteva delimitări în vârful turnului.


Orice far este o apariție strălucitoare pe timp de noapte datorită luminii pe care o împraștie în larg.Schița continuă așadar firesc în mici detalii:câteva geamuri, niște umbre în vârful turnului unde va fi un balcon, păsări agitate și două bărci care pornesc în larg.


Ultimul pas este să potrivim culorile pentru a crea un mic tablou cu far! Roșul este una din culorile nelipsite în decorarea farurilor din porturi.Se potrivește și albastrul.Folosiți nuanțe diferite de albastru pentru far și pentru apă.Cea a apei să fie mai spre indigo!
Animați tabloul cu două bărcuțe cu pânze și puțină iarbă în preajma farului.Cu siguranță rezultatul va fi rapid și plăcut.Totul are o brumă de romantism!


Să fiți creativi și mereu deschiși spre noi experiențe artistice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu