miercuri, 7 august 2013

Cum să desenezi rapid un șoricel ?

Poate să-l cheme Jerry, să mănânce lactate și să fie mereu urmărit de o pisică! Ideea e să aibă mustăți subțiri, o coadă arcuită și o privire jucăușă.Pentru a desena un șoricel simpatic  aveți nevoie de câteva minute și de o listă scurtă cu necesarul:
                                         -un caiet de schițe
                                         -carioci
                                         -creioane colorate

PAS 1:
Schița începe cu desenarea capului.Conturați cu mâna liberă un cerc în partea de sus a foii.Apoi desenați două cercuri mai mici, care vor fi urechile.

 PAS 2:
Adăugați desenului inițial schița corpului.E simplu de realizat pentru că seamană cu o vază pentru flori:)
PAS 3:
În partea de sus a corpului desenați două maini scurte și haioase,iar sub linia din josul foii schițați două lăbuțe pentru șoricel!
PAS 4:
Pasul patru este acela în care desenăm salopeta șoricelului.Este o manieră drăguță de a umaniza desenul și de a-l face să devină cartoon!


PAS 5:
Reveniți la forma feței pentru a contura trăsăturile ei.În mijloc desenați un bot mic și rotund, desupra puneți doi ochi mici cu vârful de carioca, iar sub bot conturați gura dintr-un E întors pe spate:) Nu uitați să desenați coada ușor arcuită!Pentru un cartoon reușit, hai să adăugăm un mic petec salopetei:)
PAS 6:
Ultimul pas este cel în care desenul prinde viață.Îl colorăm după bunul plac.Noi am fost inspirați de nuanțe de albastru și un roșu puternic pentru petecul inimioară, tocmai pentru a contrasta cu restul materialului:)
 Să fiți îndrăzneți și creativi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu