joi, 25 iulie 2013

Cum să desenezi o Zână mică?

Englezii o numesc ”Baby Fairy”! Multe din poveștile pentru copii ne prezintă tărâmuri magice, în care locuiesc personaje fermecătoare:) Pentru a desena o zână bebeluș avem nevoie de câteva materiale:
                              -hârtie format A4
                              -creioane colorate
                              -creion HB
                              -radieră
                              -ascuțitoare
Începem schița desenând un cerc potrivit care va fi capul.Apoi adăugați un oval care să fie trunchiul și un altul mai mare care să fie rochița.Poziționați brațele prin trasarea a două linii paralele care pornesc din trunchi,Conturați un coș în care va sta bebelușul.Din două cercuri mici vom sugera piciorușele.
Mica noastră zână nu are încă bine formate aripile și nu poate zbura.Să o ajutăm  să zboare cu un coșuleț tras de un fluture:)
Liniile din creion pot fi întărite cu o carioca.Așa desenul va deveni mult mai animat.

Dupa schițarea desenului, trecem la conturarea detaliilor.Fața, pentru a fi expresivă, are nevoie de un zâmbet cald și sincer.Ochii sunt trasați prin două liniuțe arcuite.Așa va părea că bebelușul râde cu ochii închiși:)Trunchiul va fi învelit într-o bluză cochetă, iar brațele devin mai reale prin îngroșarea liniilor inițiale și hașurarea palmelor.
Desenul unei zâne este unul prin definiție cochet și plin de accesorii, de detalii vestimentare.Ar merge minunat o bentiță florală.Atenție cum potriviți culorile.E important să asortăm obiectele vestimentare.Să încercăm niște buline pentru rochiță.Combinația roz și violet va fi exact ce ne dorim.
Ah!Să nu uităm de fluturaș.Îl vom colora vesel și plin de energie.Roșul se va potrivi de minune!
În final să conturăm liniile cu un creion negru.Punem puțin albastru pentru conturul aripilor și îngroșăm puțin firele hamului.Și-acum să zburăăăm!!!

Suntem convinși că vă va plăcea o plimbare în coșulețul din nuiele.Vă dorim spor și inspirație, ca de obicei:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu