marți, 5 februarie 2013

Cum să desenezi o prințesă?



Simplu, rapid si foarte elegant. Mai întâi să facem un necesar:

           -Hartie alba

           -creioane colorate

           -carioca



Desenul se incepe din partea de sus a foii, unde vom contura capul.Se trasează 3/4 dintr-un oval,se lasă partea de sus a ovalului deschisă pentru a se putea desena mai apoi coafura prințesei.



De la oval se pornesc două linii in jos care sa contureze gâtul.Apoi, pentru a obtine trunchiul printesei desenăm un triunghi cu varful in jos pornind de la capetelecelor doua linii ale gâtului.Din varful triunghiului se pornesc mai multe linii care formeaza rochia,de cele mai multe ori foarte bufanta.



Corsetul rochiței se completează cu diverse modele,fie se deseneaza șireturi ,fie in linii fine se contureaza o broderie sau niște bijuterii.Vom ține cont in desenul nostru de culorile pe care le folosim in partea de sus a rochiei, cu partea de jos,pentru a conferi o unitate desenului și un aspect placut si estetic vestimentar!




Pentru detaliile feței ,menționăm ca aveți o mare libertate in a desena trasaturile:gura poate fi în forma de inimă,ochii poti fi închiși,sau poate avea gene lungi,bujori,zâmbet larg.

În final veți obține o prințesa jucăușă,cochetă și plină de culoare.

Încercați acasă un astfel de desen.Dezvolta imaginația,creeaza și dezvoltă un simț estetic de bază, iar daca desenele în acest registru vor fi din ce in ce mai dese si mai expresive,copiii dumneavoastră se vor juca inteligent cu nuanțele si culorile.Vom reveni ,promitem,cu un desen care să prezinte si obiecte vestimentare pentru băieți și pentru eroii din fiecare:)
Spor și inspirație!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu